Real Sociedadissa erinomaisia otteita topparin tontilla esittänyt 22-vuotias Iñigo Martinez on viime aikoina liitetty vahvasti Real Madridiin. Baskiseuran puheenjohtaja Jokin Aperribay ehti jo kiistää kaikki yhteydet siirtoa koskien ja Martinez on nyt itse todennut samaa.

Martinez ei sanojensa mukaan ole edes epävirallisesti keskustellut ”Los Blancosin” kanssa.

– Näitä on tullut, tulee ja edelleenkin tulee – huhuja. On aina ihmisiä jotka luulevat tietävänsä ja toisia jotka eivät, mutta siihen pitää vain suhtautua, Martinez sanoi medialle viikonlopun alla.

– En usko että tässä on perää, ainakaan itse en tiedä mitään. Olen sataprosenttisesti täällä ja haluan taistella Real Sociedadin puolesta niin kauan kuin täällä pelaan. En lähde valehtelemaan; on hienoa että Madrid ja Barcelona puhuvat minusta, mutta [siirto]asioissa ei ole mitään perää.

Martinez ei kuitenkaan pidä siirtoa mahdottomana jossain vaiheessa.

– Jätänkö La Realin jonain päivänä? Sitä ei koskaan tiedä, jos se aika on tullakseen, se tulee. Vielä se ei kuitenkaan ole tullut. Pysyn täällä ja olen rauhallinen, sillä mikään julkisuuteen noussut huhu ei ole totta.