FC Barcelonan johdon ja Lionel Messin välien on sanottu rakoilevan. Syyksi sanotaan nykyistä sopimusta. Kesällä seuraan hankittu Neymar on noussut palkkatilastossa Messin edelle. Argentiinalainen haluaisi espanjalaismedian mukaan palkankorotuksen, jonka myötä hän nousisi takaisin ykköspallille.

Barcelonan varapresidentti Javier Faus sanoi aiemmin tällä viikolla, että Messille ei olla tällä hetkellä sorvaamassa uutta sopimusta. Hyökkääjän nykyinen sopimus päättyy vuonna 2018. Presidentti Sandro Rosell oli samoilla linjoilla.

– Tällä hetkellä ei, oli Rosellin vastaus, kun häneltä kysyttiin, ollaanko Messille tekemässä uutta sopimusta.

Samaan hengenvetoon Rosell lisäsi, ettei Messi ole lähdössä mihinkään.

– Niin kauan kun olen presidentti, Messin olisi hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta, lähteä seurasta