FC Barcelona ja maailmanlaajuinen teknologiayhtiö Intel ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Vuoteen 2018 ulottuvan sopimuksen myötä Intel saa logonsa Barcelonan edustusjoukkueen paitaan. Logo tosin näkyy vain tuuletuksissa, sillä se tulee paidan sisäpuolelle.

Espanjalaislehti Marcan mukaan Barcelona kuittaa sopimuksesta vuosittain viisi miljoonaa euroa käteistä. Rahallista korvausta tärkeämpi lienee Intelin tarjoama tietokoneteknologia, jonka Barcelona saa käyttöönsä.

– Tämä on paljon enemmän kuin vain rahallinen sponsorisopimus. Tämä auttaa meitä tulemaan yhdeksi parhaista seuroista maailmassa, mitä tulee teknologian käyttöön. Siksi sopimuksemme on niin innovatiivinen, Barcelonan seurapresidentti Sandro Rosell sanoi.

Barcelona pitää uusia Intel-paitoja jo viikonlopun ottelussa Villarrealia vastaan.