Atlético Madridin hyökkääjä David Villa kertoi, että Arsenal yritti hankkia hänet viime tammikuussa. Tuohon aikaan Villa pelasi vielä FC Barcelonassa. Viime kesänä Barcelona myi Villan Atléticoon viidellä miljoonalla eurolla.

– Arsenalin tarjous oli todella hyvä sekä seuralle että minulle, Villa sanoi Canal+:lle.

– Heidän (Barcelonan) mielestään ei ollut hyvä aika myydä minua. He sanoivat tarvitsevansa minua.

Siirto Atléticoon osoittautui Villan kannalta hyväksi liikkeeksi. Villa on auttanut kahdeksalla liigamaalillaan Atléticon sarjakakkoseksi. 15 kierroksen jälkeen joukkue on tasapisteissä kärkipaikalla olevan Barcelonan kanssa.

Vähäisestä peliajasta ja Arsenal-siirron kariutumisesta huolimatta Villalle ei jäänyt mitään hampaankoloon Barcelonaa kohtaan.

– Seura (Barcelona) on aina osoittanut minulle rakkautta ja he täyttivät lupauksensa kesän myynnistä. Minulla on vain kiitollisuuden sanoja Barcelonalle.