Real Madridin keskikentän avainpelaajiin kuuluvan Xabi Alonson sopimus umpeutuu tulevana kesänä ja jatko tuntuu tällä hetkellä olevan epäselvä kaikille. Seura on ilmoittanut haluavansa jatkaa sopimusta, mutta pallo on tällä hetkellä pelaajalla.

Marca kertoo lähteisiinsä viitaten, että osapuolet eivät ole edes neuvotelleet jatkosopimuksesta toistaiseksi, eikä mitään yksityiskohtia ole edes esitetty. Real haluaa pelaajan jäävän ja Xabi on ilmoittanut tekevänsä päätöksensä pian ja kertovansa sen sitten seuralle, mutta neuvottelut voidaan aloittaa vasta jos periaatteessa yhteisestä halusta päästään ensin ymmärrykseen.

Kuten Marca huomauttaa, tilanne on Real Madridille uusi. Yleensä kun seura tarjoaa pelaajalle jatkoa, vastaus on heti myönteinen ja neuvottelut pääsevät käyntiin. Nyt tilanne on toinen ja lehden tietojen mukaan odotukset Xabin jatkon suhteen eivät juuri nyt ole Realissa korkealla.

Realin pelaajasopimuksissa viimeinen sana on pitkälti päävalmentaja Carlo Ancelottilla, joka on julkisesti sanonut haluavansa Xabin jatkavan joukkueessa.