Valencian taloudelliset ongelmat nousivat vahvasti esille jälleen rahoituskuvioiden kaaduttua ja seuran jouduttua käytännössä myyntiin. ”Los Chen” päävalmentaja Miroslav Djukic ei usko kuitenkaan seuran tulevaisuuden sinällään olevan uhattuna.

Tilanne on kireä, mutta Djukic uskoo vakaasti Valencian tulevaisuuteen.

– En ole huolissani – Valencialla on historiaa, rakenteita ja kannattajia. Valencian tulevaisuus tulee aina olemaan turvattu, Djukic paukutti medialle keskiviikkona.

– Meidän täytyy auttaa seura löytämällä tasaisuus urheilullisella puolella, sillä muuta keinoa meillä ei ole. Jos urheilullisesti löydämme yhteisen sävelen, olemme onnistuneet.

Djukic muistutti myös siitä, että Valencian tilanne ei Espanjan tämänhetkisessä talouskurimuksessa ole mitenkään poikkeuksellinen.

– Seurat joutuvat kohtaamaan huonoja aikoja. Kahta suurta lukuun ottamatta uskoisin kaikkien seurojen olleen myynnissä suurten velkojensa takia. Joku sheikki saattaa ehkä ostaa Valencian, mutta taustalla pitää olla Valencian tuki, muuten seura ei toimi.

– Ei ole syytä mihinkään paniikkiin. Tiedämme mitä olemme suuressa seurassa ja meidän pitää keskittyä urheilulliseen puoleen, Djukic vielä tähdensi.