Cristiano Ronaldo teki sen, mitä häneltä osattiin odottaa. Osuma FC Kööpenhaminaa vastaan nosti Ronaldon Mestarien liigan lohkovaiheen maalisaldon yhdeksään; lukemaan, johon kukaan muu ei ole aiemmin pystynyt. Real Madrid voitti ottelun maalein 2-0.

Real aloitti ottelun vahvasti. Hallinta kruunautui 25. minuutilla, kun keskikentän Luka Modric tälläsi pallon näyttävästi yläkulmaan.

Ronaldo ehti pari kertaa kokeilla, kunnes toisen puoliajan ensi minuuteilla onnisti. Osuma oli tyypillistä Ronaldoa. Pallo ensimmäisellä kosketuksella verkon perukoille. Hyvän esityön maaliin teki toppari Pepe.

Kaikki ei Ronaldoltakaan mennyt nappiin. Minuutti ennen täyttä aikaa Karim Benzema pelasi pallon rangaistusalueen sisään portugalilaiselle, joka kaadettiin. Ronaldo laukoi, mutta puoliksi maahan heittäytynyt Johan Wiland torjui helpohkosti keskelle suuntautuneen laukauksen. Aiemmin Ronaldo oli ampunut pallon tolppaan.

Voiton myötä Real selvitti lohkovaiheen ilman tappioita. Tehdyissä maaleissa (20) espanjalaisryhmä nousi jakamaan ennätystä yhdessä FC Barcelonan ja Manchester Unitedin kanssa. Kööpenhamina jäi lohkon jumboksi neljällä pisteellä. Toinen jatkopaikka on tiistain jälkeen yhä auki, sillä Galatasarayn ja Juventuksen välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään lumisateen vuoksi.