El Madrigalilla jo todennäköisesti kalustoluetteloon kirjattu seuralegenda Cani kertoi maanantaisessa tiedotustilaisuudessa, ettei hän edes harkinnut tosissaan muita vaihtoehtoja kuin jatkoa Villarrealissa. Seura julkisti 32-vuotiaan keskikenttämiehen kesään 2017 ulottuvan jatkosopimuksen sunnuntaina.

Jo kesällä 2006 ”Keltaisen sukellusveneen” riveihin Zaragozasta siirtynyt Cani on pelannut seuran riveissä jo 302 virallista ottelua ja jatko oli selkeä ykkösvaihtoehto koko ajan. Muita tarjouksia hän ei sanojensa mukaan edes harkinnut.

– En halunnut edes kuunnella ketään muuta, halusin vain neuvotella Villarrealin kanssa ja sen jälkeen osoittautui, ettei ole edes tarpeen kuunnella muita tarjouksia, Cani kertoi.

– Halusin pysyä paikassa jossa haluan olla, missä minun on paras olla, ja se on ehdottomasti Villarreal. Täällä minun on hyvä olla, olen ”kymppi”.

Cani vakuutti myös, että ikävuosien karttuessa palo pelaamiseen ja menestykseen hakemiseen ei ole kadonnut minnekään.

– Kunnianhimoni on edelleen täysin tallella samalla lailla kuin ensimmäisenä päivänä tullessani tähän seuraan. Ehkä egoni ei ole samanlainen kuin aiemmilla kausilla, mutta voin hyvin ja ajatukseni on antaa parhaani seuralle ja nauttia asioista.

– Pidän itseäni osana tätä seuraa, en ole koskaan ajatellut jatkuuko tämä vielä monta vuotta vai vain harvoja. Olen ollut täällä kauan, koska olen onnellinen ja tunnen kuuluvani seuraan.