Málagan puolalainen laituri Bartłomiej Pawłowski siirtyi seuran riveihin lainasopimuksella kotimaansa pääsarjan Widzew Łódźista kesällä ja on nopeassa tahdissa noussut fanien suosikiksi La Rosaledalla, mutta säännöllistä peliaikaa ei päävalmentaja Bernd Schusterilta ole irronnut.

Tämä on käynnistänyt huhut Puolan U21-maajoukkuepelaajan siirrosta edelleen, mutta Pawłowski itse kiistää huhut täysin.

– Haluan aina pelata, ja harjoittelen niin kovaa kuin pystyn. Jos saan tilaisuuden, teen kaikkeni tarttuakseni siihen. Málagaan tulo on minulle hieno tilaisuus, täällä voin kehittyä ja osoittaa tasoni, joten en ole missään vaiheessa edes miettinyt lähtöä, Pawłowski painotti espanjalaismedialle.

Puolalainen kertoi myös sopeutumisen Costa del Solille sujuneen mainiosti – jopa yllättävänkin hyvin.

– Ei minulla ole missään vaiheessa ole ollut ongelmaa sen suhteen, että olen yksin täällä. Muutin omilleni kotoa jo 16-vuotiaana, joten mitään sopeutumisvaikeuksia elämiseen täällä ei ole ollut.

– Olen opiskellut espanjaa nyt jo kaksi ja puoli kuukautta kahdesti viikossa opettajan johdolla. Valmentajan kanssa puhun kuitenkin mieluummin englantia. Välillä minun pitää vaihtaa kieltä, jotta hän ymmärtää minua, Pawłowski kertoi.

Elokuisen siirtonsa jälkeen marraskuussa 21 vuotta täyttänyt Pawłowski on esiintynyt Málagan paidassa viidessä liigaottelussa ja viimeistellyt yhden maalin.