Real Madridin laituri Ángel Di Marían siirto AS Monacon riveihin tammikuussa on Marcan mukaan enää sinettiä vailla. Seurat ovat päässeet jo yhteisymmärrykseen 35 miljoonan euron siirtosummasta ja lehden mukaan vain Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti voi enää estää siirron toteutumisen.

Argentiinan maajoukkuemies di María on ollut tyytymätön asemaansa Realissa tällä kaudella, sillä Gareth Balen hankinnan jälkeen hänen peliaikansa on jäänyt suhteellisen vähiin. Di María on tietojen mukaan päässyt myös jo sopimukseen henkilökohtaisista ehdoistaan Monacon kanssa.

Suuri tekijä di Marían siirtohalujen suhteen on lähestyvä MM-lopputurnaus. Real Madridin vaihtopenkiltä käsin jopa paikka joukkueessa saattaisi olla vaarassa, ja mies haluaa olla parhaassa mahdollisessa iskussa Brasilian kisoissa.