FC Cartagena saa tavanomaista suuremman vieraan, kun FC Barcelona astelee Estadio Cartagonovalle Copa del Reyn neljännesvälierissä.

Loukkaantumiset

FC Cartagena

FC Barcelona

Isaac Cuenca
Ibrahim Afellay
Jonathan dos Santos
Victor Valdés
Lionel Messi
Jordi Alba

Edelliset ottelut

FC Cartagena

FC Cartagena – San Fernando 3-1 (2. divisioona)
Cacereno – FC Cartagena 2-0 (2. divisioona)
FC Cartagena – La Roda 1-0 (2. divisioona)

FC Barcelona

Athletic Bilbao – FC Barcelona 1-0 (La Liga)
Ajax – FC Barcelona 2-1 (Mestarien liiga)
FC Barcelona – Granada 4-0 (La Liga)

Arvio

Copa del Rey tuo espanjalaiseen jalkapalloon vuosittain tuulahduksen erilaisesta maailmasta. Barcelonan neljännesvälierävastustaja on FC Cartagena, joka pelaa Segunda División B:n neljännessä lohkossa, suomalaisittain Espanjan kakkosdivisioonassa.

Barcelona on kyllä hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, mutta sillä ei ole tällaisessa ottelussa juurikaan merkitystä. Jokainen jalkapalloa seuraava ymmärtää näiden joukkueiden välisen tasoeron. Kyse on enemmänkin siitä, millä vaihteella vierasjoukkue pelaa. Cartagena antaa kentällä kaikkensa, se on varmaa.

Murcian alueelta tuleva Cartagena on melko uusi näky espanjalaisella jalkapallokartalla. Seura perustettiin vuonna 1995. Tällä hetkellä menee hyvin, sillä Cartagena on omassa kakkosdivisioonan lohkossaan kolmantena. Samassa lohkossa pelaavat mm. Sevillan, Granadan ja Almerían reservijoukkueet.

Cartagena toivoo ottelusta ihmettä, Barcelona yrittää välttää liiallisen rasituksen ja lisäloukkaantumiset. Nuorille pelaajille lienee luvassa peliaikaa. Todennäköisin lopputulos on vieraiden voitto, mutta Copa del Reyssä on nähty ihmeitä ennenkin.