Real Betisin päävalmentajan pallilta pois potkittu Pepe Mel ei uskonut saavansa potkuja, ainakaan tässä vaiheessa kautta. Seuraajalleen Juan Carlos Garridolle Mel toivoo kaikkea hyvää.

Maanantaina erotettu Mel johti Betisin toiselta sarjatasolta aina Eurooppa-liigaan. Kuluva kausi on ollut vaikea. Betis on voittanut 15 sarjaottelustaan vain kaksi.

– Tämä on lehdistötilaisuus, jota en koskaan halunnut pitää. Haluan kiittää kaikkia pelaajiani heidän sitoutumisestaan ja työmäärästään. Meillä on ollut huonoja hetkiä, joista olemme selvinneet yhdessä. Pyydän Betisin faneja olemaan yhtä hyviä uutta valmentajaa kohtaan, kuin mitä he olivat minua kohtaan, Mel sanoi.

– Urheilullisesti tämä on huonoin päiväni. Olen aivan hajalla. Siihen nähden, mitä saavutimme viime kesänä, en uskonut, että minut heitettäisiin pois vain kolmen kuukauden jälkeen. Mutta se on jalkapalloa.