Espanjan alle 21-vuotiaitten maajoukkuemies Álvaro Vázquez siirtyi kesällä lainasopimuksella Getafesta Englannin Valioliigan Swansean riveihin. Viime aikoina peliaikaa on tullut mukavasti ja Vázquez vihjailee jo halustaan jäädä Walesiin pidemmäksikin aikaa.

Vasquez joutui alkukaudesta odottelemaan vastuuta, mutta Michun ja Wilfried Bonyn loukkaantumisten myötä manageri Michael Laudrup on antanut yhä enemmän luottoa 22-vuotiaalle hyökkääjälle ja Vázquez aikoo osoittaa olevansa pysyvämmänkin pelipaikan arvoinen.

– On ikävä, että sain tilaisuuteni muiden pelaajien loukkaantumisten takia, mutta olen tehnyt kovasti töitä sen varalta, että tilaisuus aukeaa ja aion tehdä parhaani, että manageri antaa minulle peliaikaa, Vázquez sanoi Daily Star Sundaylle.

Kärkimies painottaa viihtyvänsä erinomaisesti ja on jo nyt halukas jatkamaan Swanseassa pidempään kuin kuluvan kauden.

– Olen todella tyytyväinen pelaamiseen Valioliigassa. Pidän Swanseasta, asun täällä perheeni kanssa ja olisi hienoa jäädä seuraan pidemmäksi aikaa. Tämä on todella hyvä seura olla jo senkin takia, että tällä on useampi espanjalainen pelaaja.

Vázquez tietää kuitenkin, että pelipaikka Laudrupin palapelissä ei irtoa ilmaiseksi.

– Teen parhaani vakuuttaakseni hänet. Jos onnistun muutamassa seuraavassa ottelussa, toivon sen auttavan minua jatkon kannalta.