Gareth Balen lauantainen hattutemppu Valladolidia vastaan otettiin Real Madridin joukkueessa vastaan rauhallisesti.

– Bale on meille tärkeä pelaaja. Luulen, että hänen sopeutumisjaksonsa on nyt ohi. Hänellä menee hyvin ja hän pelasi loistavasti, päävalmentaja Carlo Ancelotti totesi soccernet.comin haastattelussa.

Balen sijaan Ancelotti nosti erikseen esiin Angel Di Marian esityksen. Cristiano Ronaldo oli poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi. Bale täytti portugalilaisen saappaat hyvin ainakin tehojen puolesta.

– En voi nimetä täydellistä kokoonpanoa. Minulla on enemmän kuin 11 pelaajaa käytössäni. Nykyinen formaatio toimii hyvin, Ancelotti totesi.

Puolustaja Marcelo muistutti joukkueen marssijärjestyksestä puhuttaessa Ronaldosta ja Balesta.

– Ei ole tarpeen vertailla heitä. Cristiano on kaikkien muiden yläpuolella ja jokainen tässä joukkueessa tietää sen. Bale on hyvä pelaaja joka pelaa hyvin, Marcelo rauhoitteli walesiläisen ylistäjiä.

Bale siirtyi kesällä Real Madridiin summalla, jonka uutisoitiin aluksi olevan uusi maailmanennätys, sata miljoonaa euroa. Myöhemmin on kuitenkin spekuloitu summan olevan sittenkin pienempi kuin Ronaldosta maksettu n. 96 miljoonaa euroa, arviolta vajaa 93 miljoonaa euroa.