Real Madrid joutuu tulemaan toimeen ilman Cristiano Ronaldoa. Kaatuuko Real Valladolid?

Loukkaantumiset

Real Madrid

Raphaël Varane
Sami Khedira
Fábio Coentrão
Cristiano Ronaldo

Real Valladolid

Manucho
Víctor Pérez
Oscar González (mahdollisesti pelikunnossa)

Edelliset ottelut

Real Madrid

Real Madrid – Galatasaray 4-1 (Mestarien liiga)
Almería – Real Madrid 0-5 (La Liga)
Real Madrid – Real Sociedad 5-1 (La Liga)

Real Valladolid

Real Valladolid – Osasuna 0-1 (La Liga)
Valencia – Real Valladolid 2-2 (La Liga)
Almería – Real Valladolid 1-0 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Real Valladolid 4-3 (La Liga, 4.5.2013)

Arvio

Lauantain ottelu Real Madridin ja Real Valladolidin välillä kuuluu siihen kategoriaan, jossa veikkaillaan lopputuloksen sijaan sitä, kuinka monta maalia Real Madrid onnistuu tekemään. Näillä näkymin monta. Aiemmin viikolla pelatussa Mestarien liigan ottelussa Los Blancos möyhensi Galatasarayn maalein 4-1, vaikka joukkue pelasi yli tunnin alivoimalla ja Ronaldo istui katsomossa. Kolme viimeistä otteluaan Madrid on voittanut maalierolla 14-2.

Ja sitten on Valladolid. Sympaattinen mutta jokseenkin hajuton pikkuseura, joka painii putoamista vastaan. Voitottomien otteluiden putki on kasvanut neljän ottelun pituiseksi. Maalinteko on pitkälti Javi Guerran varassa. Guerra on tehnyt seitsemän Valladolidin 16 maalista. Valladolidin murheita lisää Patrick Ebertin pelikielto.

Galatasarayta vastaan Madrid osoitti pystyvänsä dominoimaan myös ilman Ronaldoa, joka on sivussa myös Valladolid-pelistä. Vaikkei portugalilainen pysty pelaamaan lauantaina, kotijoukkue on ylivoimainen ennakkosuosikki.

Aina on mahdollista, että altavastaaja voittaa. Näin ei tosin tapahdu lauantaina. Real Madrid voittaa selvästi, ja jatkaa kärkikaksikon jahtaamista sarjataulukossa.