Athletic Bilbaon keskikenttäpelaaja Ander Herrera sanoi Canal+:lle olevansa imarreltu Manchester Unitedin viime kesän tarjouksesta. Samaan hengenvetoon Herrera totesi, että hän haluaa pysyä baskiseurassa.

– Arvostan todella, että Manchester United teki minusta niin ison tarjouksen. Arvostan toisaalta myös sitä, ettei Athletic hyäksynyt tarjousta. Se osoittaa, että Athletic arvostaa enemmän minua kuin rahaa, ja että he luottavat tähän projektiin.

– Olen siellä, missä haluan olla. En ole kuuden tai seitsemän seuran pelaaja. Haluan tuntea oloni hyväksi, missä ikinä olenkin. Haluan asettua aloilleni. Athletic on siihen täydellinen seura.

Herrera joutui viime kesän siirtoikkunan loppuhetkillä erikoiseen tilanteeseen. Ensin Athletic hylkäsi julkisesti Unitedin 30 miljoonan euron tarjouksen. Myöhemmin Unitedin asianajajina esiintyneet henkilöt sanoivat englantilaisseuran olevan valmis maksamaan Herreran 36 miljoonan euron ulosostopykälän. Tarjouksen jälkeen United tiedotti, että asianajajat olivat huijareita.

24-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei ole siirtosaagan jälkeen löytänyt viime kauden pelivirettään. Tällä kaudella Herrera on pelannut yhteensä 10 ottelussa, joista vain kahdessa täydet minuutit. Syksyn aikana Herrera ei ole onnistunut tekemään maalia tai antamaan maalisyöttöä.