Espanjalaisessa mediassa nousi pienimuotoinen kohu, kun Real Madridin sanottiin olevan valmis luopumaan Sergio Ramosista 60 miljoonan euron hintaan. Viikonlopun ottelun alla pidetyssä lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Carlo Ancelotti kumosi huhut välirikosta ja sanoi, ettei päästäisi Ramosia siirtymään.

– Minulla ei ole ongelmaa Sergio Ramosin kanssa, eikä Ramosilla ole ongelmaa minun kanssani. Hän on todella tärkeä pelaaja joukkueelle, jokainen tietää sen. Hän on kunnossa ja pelaa huomenna (lauantaina).

– Puhun presidentin (Florentino Pérez) kanssa paljon, eikä hän ole koskaan maininnut minulle Ramosin siirtymisestä. Jokainen tietää, kuinka tärkeä Ramos on. En tiedä heidän suhteestaan, (mutta) presidentillä on hyvät suhteet jokaiseen pelaajaan.

Ancelottilta tivattiin suoraan, antaisiko hän Ramosille lupaa lähteä seurasta.

– En, en, en. Koska hän on yksi maailman vahvimmista toppareista, ja meidän täytyy pitää hänet. Nuorien pelaajien vuoksi me tarvitsemme kokeneita pelaajia, kuten Ramosia ja Pepeä.