Loukkaantumisen takia viikon Mestarien liigan ottelusta Galatasarayta vastaan sivussa ollut Cristiano Ronaldo uskoo vakaasti Real Madridin mahdollisuuksiin kuluvalla kaudella. Ilman ykköstähteäänkin ja vajaalla pelaten Real murskasi turkkilaisseuran maalein 4-1.

– Tähtäimemme tällä kaudella? Uskon että voimme voittaa sekä liigan että Mestarien liigan. Paras maalintekijä molemmissa? Toivottavasti voimme saavuttaa tämän kaiken, se olisi uskomatonta, Ronaldo sanoi FourFourTwon haastattelussa.

Englantilaislehti valitsi ”CR7”:n vuoden parhaaksi pelaajaksi. Ronaldo oli otettu tunnustuksesta, mutta muistutti että jalkapallo on joukkuelaji.

– Haluan ensinnä kiittää tästä kunniasta. Kun joku valitsee sinut ykköseksi jossain, se on tunnustus siitä kovasta työstä, jota me jalkapalloilijat teemme joka päivä. Minusta tuntuu että minulla on ollut hyvä vuosi 2013 ja esitykseni ovat olleet vahvoja.

Vertailu Lionel Messiin jatkuu jopa kyllästymiseen saakka, mutta Ronaldon mukaan kaksikosta on turha yrittää rakentaa samanlaista taisteluparia kuin joissain yksilölajeissa kuten legendaariset nyrkkeilyn Ali vs. Frazier tai tenniksen McEnroe vs. Borg.

– Noissa tapauksissa puhumme yksilölajeista. Jalkapallo on joukkuelaji, enkä usko että yhtään pelaajaa voi pitää suurena pelaajana ellei hänellä ole ympärillään loistavia kanssapelaajia. En olisi se pelaaja joka nyt olen ilman joukkuekavereitani, valmentajia joilta olen oppinut, kannattajia joille pelaan ja perhettäni.