Täysin sivuraiteelle Sevillassa joutunut hollantilainen keskikenttämies Hedwiges Maduro on jättämässä seuran mitä todennäköisimmin tammikuun siirtoikkunan aikana. Kauden alla 25 pelaajan liigaryhmän ulkopuolelle pudotettu 28-vuotias Maduro odottelee jo vuodenvaihdetta.

Keskikenttämies itse pitää ykkösvaihtoehtoinaan Englantia ja Saksaa kotimaansa Hollannin kenttien ohella.

– Ennen kaikkea haluan maahan, jossa peli on korkealla tasolla, Maduro kertoi Sport 1:lle.

– Saksa, Englanti… mutta olen avoinna myös Hollannille. En sano etukäteen ei mikäli joku hollantilaisseura lähestyy.

Maduro siirtyi Ajaxista La Ligaan jo kesällä 2008 ja pelasi Valenciassa aina kesään 2012 saakka, jolloin edessä oli siirto Sevillaan. Viime kaudella Maduro pelasi Sevillan riveissä kaikkiaan 26 ottelussa, mutta tällä kaudella pelaamaan pääsy on ollut kaukana. Hollannin paidassa Maduro on pelannut 22 A-maaottelua.