ESPN:n mukaan Mestarien liigan maalintekijätilastoa johtava Cristiano Ronaldo saattaa pysyä poissa pelikentiltä seuraavien kolmen viikon ajan. Tämä tarkoittaisi sitä, että portugalilainen missaisi kaksi viimeistä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelua, ja se taas kolauttaisi miehen mahdollisuuksia napata haluttu Mestarien liigan maalitykin titteli.

Ronaldo johtaa tällä hetkellä Mestarien liigan maalintekotilastoa tehtyään kahdeksan maalia neljässä lohko-ottelussa. Zlatan Ibrahimovic kärkkyy maalin päässä ja niin ikään loukkaantunut Lionel Messi on tehnyt kuusi maalia. Huimaan vireeseen viime aikoina päässyt Sergio Agüero on osunut viidesti.

Ronaldo kruunattiin Mestarien liigan maalikuninkaaksi viime kaudella miehen viimeisteltyä 12 maalia. Sitä ennen Messi oli voittanut tittelin peräti neljä kertaa peräkkäin viimeisteltyään parhaalla kaudellaan 14 maalia.

Maalikuninkuus on mennyt Messille tai Ronaldolle vuodesta 2008, jolloin Ronaldo voitti tittelin pelatessaan Manchester Unitedin paidassa.

Lauantaina Almeríaa vastaan kentältä pois vaihdettu Ronaldo olisi ESPN:n mukaan tekemässä paluuta kentille 14. joulukuuta pelattavassa Osasuna-ottelussa.