Cristiano Ronaldon puuttuminen ei estänyt Realin etenemistä lohkovoittoon Mestarien liigassa. Madridilaisjoukkue voitti keskiviikon ottelussaan Galatasarayn maalein 4-1. Real pelasi reilun tunnin alivoimalla, mutta voitto irtosi Gareth Balen, Ángel di Marían, Álvaro Arbeloan ja Iscon osumilla.

Bale oli nousta ottelun sankariksi heti alkuun. Läpiajo ei walesilaiselle kelvannut, vaan sijoitus painui ohi maalin. Reilun puolen tunnin kohdalla Bale sai haluamansa. Vieraiden maalivahti Eray Iscan hämmentyi täysin Balen vapaapotkusta, joka leijasi verkon perukoille.

Kymmenen minuuttia ennen Balen maalia Sergio Ramos ajettiin ulos kentältä. Real-toppari kaatoi alimpana miehenä Galatasarayn Umut Bulutin. Hidastuskuvan perusteella kontakti oli hyvin pieni.

Samainen Bulut aiheutti Realille lisää päänvaivaa välittömästi Balen maalin jälkeen. Didier Drogba löysi erinomaisella läpisyötöllään Bulutin, joka tuikkasi pallon ohi Iker Casillasin.

Toisella puoliajalla Real meni menojaan. Kotijoukkue hallitsi alivoimallakin ottelua. Ratkaisuosuma syntyi toisen puoliskon alkuun. Di María antoi nappikeskityksen maalille, ja Arbeloalla oli helppo työ viimeistellä uransa toinen Mestarien liiga -maali.

Arbeloa oli vahvasti esillä koko toisen puoliskon. Pari minuuttia maalinsa jälkeen laitapakki kaatui rangaistusalueella, mutta tilanteesta tuomittiin Arbeloalle varoitus sukeltamisesta.

Vajaan tunnin pelin kohdalla Marcelo tarjoili Arbeloalle vetopaikan. Tällä kertaa laukaus painui ohi maalin. Pari minuuttia myöhemmin oli Arbeloan vuoro tarjoilla di Maríalle, joka ei epäonnistunut paikassaan.

Isco viimeisteli loppulukemat 4-1:een kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Arbeloan käynnistämä vastahyökkäys oli jo kuivua kasaan. Isco onnistui vielä vääntämään pallon itselleen ja sijoitti hallitusti kotijoukkueen neljännen osuman.

Galatasaraylla ei ollut ylivoimastaan huolimatta juurikaan paikkoja toisella puoliskolla. Kertaalleen Drogba pääsi puskemaan, mutta Casillasin huippuvenytys esti vieraiden lisämaalin

Lohkon toisessa ottelussa Juventus voitti FC Kööpenhaminan maalein 3-1. Real varmisti lohkovoiton. Ennen viimeistä kierrosta Juventus on kuudella pisteellä kiinni toisessa jatkopaikassa. Galatasaraylla ja Kööpenhaminalla on neljä pistettä.