Kaikki katseet Real Madridin osalta olivat viikonloppuna Cristiano Ronaldon loukkaantumisessa, ja ranskalaispuolustaja Raphaël Varanen loukkaantuminen ohitettiin varsin lyhyesti. Oli kuitenkin lähellä, ettei Varanella olisi ollut edessä kuukausien sairasloma.

Santiago Bernabéulla oltiin Varanen tilanteesta huomattavasti enemmän huolissaan kuin Ronaldon ilmeisen lievästä loukkaantumisesta. Puhuttiin jopa uudesta polvioperaatiosta, joka olisi vienyt Varanen pitkälle toipilasjaksolle. Varanen oikea polvi operoitiin viimeksi toukokuussa, eikä paluu ole polvivaivojen jatkuttua ollut helppo.

El Confidencialin mukaan Real harkitsi vakavasti ranskalaisen passittamista uuteen leikkaukseen jo tällä viikolla. Ainakin toistaiseksi päävalmentaja Carlo Ancelottin näkemys siitä, että polvea yritetään lääkitä levolla, näyttää päässeen niskan päälle.

Ancelotti vahvisti tiistaina, että Varane on joka tapauksessa sivussa ainakin ensi viikkoon saakka.