Pietarissa pelataan tiistaina Mestarien liigan ottelu, jossa vain toisella on voitettavaa.

Loukkaantumiset

Zenit

Atlético Madrid

Léo Baptistão (mahdollisesti pelikunnossa)
Mario Suárez

Edelliset ottelut

Zenit

Zenit – Rostov 0-2 (Venäjän liiga)
Spartak Moskova – Zenit 4-2 (Venäjän liiga)
Zenit – FC Porto 1-1 (Mestarien liiga)

Atlético Madrid

Atlético Madrid 7-0 (La Liga)
Villarreal – Atlético Madrid 1-1 (La Liga)
Atlético Madrid – Austria Wien 4-0 (Mestarien liiga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Atlético Madrid – Zenit 3-1 (Mestarien liiga, 18.9.2013)

Arvio

Atlético on jo voittanut alkulohko G:n, joten Diego Simeonen ryhmä on Pietarissa lähinnä turistimatkalla. Zenit sen sijaan on kiinni toisessa jatkopaikassa, jonka nappaamisessa voitto avittaisi suuresti.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Simeone jätti Pietarin ryhmästä pois Diego Costan, David Villan, Arda Turanin, Tiagon, Cristian Rodríguezin, Filipe Luísin ja Diego Godínin. Toisin sanoen Atlético pelaa vahvasti kakkosmiehistöllä. Zenit sen sijaan saa parhaat miehensä jalkeille.

Viime viikkojen näyttöjen perusteella Zenitin iltapuhteesta ei tule helppoa. Kaikki kilpailut huomioiden Luciano Spallettin ryhmä ei ole voittanut viiteen otteluun. Putki on Zenitin synkin sitten vuoden 2006. Atlético ei sen sijaan ole hävinnyt seitsemään otteluun. Viime viikonloppuna kaatui Getafe peräti 7-0.

Vaikka Atléticon perustaso on korkeammalla kuin aiempina vuosina, parhaiden pelaajien lepuuttaminen ja ottelun merkityksettömyys ei voi olla näkymättä. Zenit voittaa ja tarttuu tiukasti kiinni toiseen jatkopaikkaan.