Pietarin Zenit onnistui nousemaan onnekkaasti tasapeliin Mestarien liigan ottelussa Atlético Madridia vastaan. Loppulukemat kirjattiin maalein 1-1. Atléticon pelaajat vastasivat molemmista maaleista.

Zenit laittoi vahvasti vajaamiehisen Atléticon ahtaalle, mutta maalintekoyrityksistä puuttui viimeinen silaus. Ensimmäisellä puoliskolla Hulk pääsi käyttämään hevosenpotkuaan, mutta laukaus suuntautui päin Thibaut Courtois’ta.

Toisen puoliajan alussa Zenit loi hyvän tilanteen Atlético-maalille. Useampi laukaus kilpistyi puolustajiin ja viimeinen jäi löysäksi. Kaiken lisäksi Atlético kuittasi vastahyökkäyksestä. Raúl García vapautti Adriánin, joka tuikkasi pallon ohi Zenit-maalivahti Juri Lodiginin.

Minuuttia myöhemmin Atlético oli ratkaista ottelun Garcían ovelalla chipillä, mutta nosto karkasi hiukan pitkäksi ja osui ylärimaan.

Tunnin kohdalla Hulk tarjoili Oleg Shatoville maalipaikan. Nuori hyökkääjä yritti vielä keskittää, vaikka paikasta olisi voinut jo laukoa itse.

Reilu vartti ennen täyttä aikaa Zenit onnistui, tosin pietarilaisjoukkue tarvitsi maaliin kahden Atlético-pelaajan apua. Madridilaisjoukkueen toppari Toby Alderweireld laittoi päänsä keskityksen tielle, pallo liiteli kohti vierasjoukkueen maalia, ja Thibaut huitaisi ohi pelivälineestä.

Muutamia minuutteja myöhemmin Atlético oli vielä lähellä voittomaalia, mutta Lodigin pelasti Garcían yrityksen lähietäisyydeltä.

Tasapelin myötä Zenit nousi kuuteen pisteeseen. Atlético oli jo varmistanut lohkovoittonsa ennen illan kamppailua. Zenitin kanssa toisesta jatkopaikasta kilpailee FC Porto, joka pelaa myöhemmin illalla Austria Wieniä vastaan. Ennen omaa otteluaan Porto on neljässä pisteessä.