Tappio Elchelle sunnuntaina ei ainakaan vahvistanut Miroslav Djukicin asemaa Valencian peräsimessä. Vahvasti alkukaudella alisuorittanut seura julkisti maanantaina uuden urheilupuolen General Managerin Francisco Joaquín Pérez Rufeten, joka ottaa aiemmin erotetun urheilujohtaja Braulio Vasquezin tehtävät hoitaakseen muun ohella.

Entinen Valencian pelaaja Rufete joutui heti alkuun vastaamaan kysymyksiin Djukicin tulevaisuudesta Mestallalla.

– Kartoitamme asioita sisältä päin. Selvitämme miksi tilanne on se mikä on, Rufete totesi maanantain esittäytymistilaisuudessaan.

– Djukic on tällä hetkellä Valencian päävalmentajamme ja kunnioitamme häntä. Analysoimme kaiken työn koko seurassa, jos kaikki olisi hyvin, en olisi täällä. Minulla on suunnitelma siitä mistä alamme parantamaan asioita. Olemme täällä auttamassa valmentajaa.

Rufete antoi ymmärtää olevansa avoinna keskusteluille ja ehdotuksille – tosin vain tiettyyn rajaan saakka.

– On asioita joista ei neuvotella kuten sitoutuminen, työ… Jalkapallo ei ole vain matkustamista, hotellissa olemista ja pelaamista 90 minuutin ajan.

Rufete on tehnyt töitä Valencian akatemian kanssa kesästä lähtien ja on tuomassa samoja ideoita myös ykkösjoukkueeseen.

– Olemme luoneet osastoja, jotka tekevät töitä pelaajien hyväksi, jotta pelaajan ei tarvitse välittää muuta kuin esiintymisestään kentällä. Osastot ovat olemassa pelaajia varten ja sen vuoksi, että he pystyvät tekemään työtään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.