Real Betisin kurssi ei ota kääntyäkseen. Sunnuntai-iltana joukkue hävisi Sevillalle kauden ensimmäisessä Sevillan derbyssä maalein 0-4. Betis on viimeksi voittanut liigaottelun syyskuussa.

Carlos Bacca löi otteluun alkutahdit jo toisella minuutilla. Stéphane Mbia iski ratkaisevan osuman juuri ennen taukoa. Hetkeä aiemmin Betisin Paulão oli ajettu toisen varoituksen myötä suihkuun. Paulãolle näytettiin keltaista korttia kahdesti viiden minuutin sisään.

Toisella puoliajalla Victor Machín ja Vicente Iborra kaunistelivat Sevillalle murskavoiton.

Viime kaudella seitsemänneksi La Ligassa sijoittunut Betis on onnistunut voittamaan vain kaksi kauden 14 ottelustaan. Sevilla puolestaan nousi voitolla kahdeksanneksi.

Aiemmin sunnuntaina sarjanousija Elche peittosi Valencian 2-1. Maalittoman ensimmäisen puoliskon jälkeen Fidel vei kotijoukkueen johtoon vajaan tunnin kohdalla. Juan Bernat toi Valencian tasoihin, mutta pisteet jäivät Elchelle Cristian Herreran osumalla kuutisen minuuttia ennen täyttä aikaa.