FC Barcelona oli oudossa tilanteessa lauantain ottelussa Granadaa vastaan, sillä maalia vartioi Victor Valdésin loukkaantumisen vuoksi José Manuel Pinto. 38-vuotias kakkosvahti pelasi kelpo ottelun ja piti maalinsa koskemattomana.

– Olen iloinen voitosta ja omasta osuudestani. Tiesin, että Valdésin korvaaminen olisi vaikeaa, mutta se meni hyvin. Hoidimme hyvin ne muutamat tilanteet, joihin jouduin puuttumaan, Pinto sanoi Barcelonan 4-0-voittoon päättyneen pelin jälkeen Barca TV:lle.

– Tulin tähän otteluun optimistisena. En pidä tätä tilaisuutenani syrjäyttää Valdésia tai todistaa mitään, haluan vain nauttia pelaamisesta.

Kuten Valdésin, myös Pinton sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Veteraanivahti ei ole vielä valmis lopettamaan uraansa.

– Tietysti haluaisin jatkaa ja uusia sopimukseni. Olen onnellinen täällä, tämä on kuin suuri perhe.