Atlético Madrid pyyhkäisi lauantain ottelussa Getafen tieltään tylyin 7-0-numeroin, eikä voittajasta juuri ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Yleensä sanansa varovaisesti asetteleva Atlético-luotsi Diego Simeone yltyi hänkin ylistämään joukkueensa esitystä.

Simeone myönsi että ottelun alla hänellä oli hiukan epävarma olo. Takana oli kahden viikon maajoukkuetauko ja moni pelaaja oli edustustehtävissä.

– Haluan nostaa esille joukkueen erinomaisen esityksen kahden viikon liigatauon jälkeen. Harjoittelimme ensi kertaa yhdessä perjantaina ja sen takia olen iloinen nyt, pelasimme hyvin alusta lähtien. Joukkue oli loistava alkuvihellyksestä alkaen, Simeone hehkutti ”Atletin” verkkosivuilla.

Atléticon näytöksen kohokohdaksi nousi Diego Costan hämmästyttävä saksipotkumaali.

– Kukaan ei odottanut sitä johtuen siitä kuinka pallo hänelle tuli – se tuli takaa ja oli menossa ohi maalin, Simeone totesi.

– Oli myös hienoa nähdä kuin Raúl [Garcia] vastasi saadessaan taas tilaisuuden. Tulin hyvin iloiseksi kun näin minkälaisen vastaanoton hän sai faneilta; he todella kunnioittavat ja arvostavat hänen työtään, valmentaja ylisti kaksi osumaa tehnyttä hyökkääjää.

Simeone painotti lisäksi koko syksyn esillä pitämäänsä teemaa siitä kuinka tärkeä on löytää oikeat pelaajat kuhunkin otteluun.

– Emme pyri tekemään asioita jotenkin eri lailla. Haluamme saada parhaan esiin pelaajistamme heidän ominaisuuksiensa puitteissa. Valmentaja haluaa nopean ja yhtenäisen joukkueen ja sellainen meillä on.