Getafen pelaajat, valmennusjohto, seurajohto, kannattajat ja kaikki muutkin sidosryhmät haluavat todennäköisesti unohtaa lauantaisen Atlético Madridia vastaan pelatun ottelun mahdollisimman nopeasti. Getafe teki oman maalin, otti punaisen kortin ja hävisi lukemin 0-7.

Ensimmäisellä puoliskolla tilastot pysyivät vielä kohtuullisina. 26. minuutilla Raúl García puski kotijoukkueen johtoon Koken kulmapotkusta. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Alberto Lopo sohi pallon omaan maaliin. Hieman ennen taukoa Getafen Juan Valera otti illan toisen varoituksensa kymmenen minuutin sisään: tuloksena ulosajo.

Atlético ei jäänyt ihmettelemään, vaan hyödynsi miesylivoimansa tehokkaasti. Ensin osui David Villa ja hetkeä myöhemmin García illan toisella puskuosumallaan.

62. minuutilla García teki tilaa loukkaantuneena olleelle Diego Costalle. Costa laukoi ensimmäisestä tilanteestaan ylärimaan, mutta seuraavasta syntyi ottelun komein osuma. Gabi keskitti ja Costa veivasi saksipotkulla pallon maaliin.

Villa ja Adrián kaunistelivat Costan maalin jälkeen loppulukemat 7-0:aan.