Carlos Vela loisti kirkkaimpana tähtenä, kun Real Sociedad kaatoi Celta Vigon 4-3. Vela oli osunut kauden aiemmissa sarjapeleissä yhteensä kaksi kertaa. Nyt hän vastasi jokaisesta kotijoukkueen osumasta.

Ottelu ehti vanheta vain viisi minuuttia, kun Sociedad aloitti maalinteon. Alberto de la Bella ja Antoine Griezmann alustivat, ja Vela kiskaisi vasemmallaan ohi Celta-vahti Yoel Rodríguezin.

Avausmaalin jälkeen ote siirtyi Celta Vigolle. Rafinha osui kahdesti ja Álex López kerran. 56. minuuttiin mennessä tilanne oli muuttunut 1-3:een.

Tunnin pelin kohdalla alkoi näyttää taas paremmalta Sociedadin kannalta. Ensin Vela toi puskullaan kotijoukkueen maalin päähän. Sociedadin tilanne parani entisestään, kun Celtan Andreu Fontàs ajettiin suoralla punaisella ulos.

Vela täydensi hattutemppunsa vajaa vartti ennen täyttä aikaa. Mutta se ei vielä riittänyt. Meksikolainen iski pari minuuttia myöhemmin illan neljännen maalinsa ja nosti samalla Sociedadin voittoon.

Voitto nosti Sociedadin ainakin hetkellisesti kuudennelle sijalle. Celtan tilanne näyttää huonommalta. Joukkue on tasapisteissä putoajan paikoilla majailevien Almerían ja Rayo Vallecanon kanssa.