FC Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino ei piiloutunut loukkaantumisten taakse viikonlopun Granada-ottelun alla. Martinon mukaan Barcelona pystyy saavuttamaan tuloksia myös ilman Lionel Messiä ja Victor Valdésia.

– Meiltä puuttuu maailman paras pelaaja ja maailman paras laukausten pysäyttäjä, mutta olen melko varma, että pystymme (hyviin tuloksiin) ilman heitä. Meillä on asettaa erinomaisia pelaajia heidän tilalleen, Martino sanoi lehdistötilaisuudessa.

– En usko, että loukkaantumistilanne heikentää meitä. Tällaiset tilanteet vain vahvistavat meitä.

Messi on loppuvuoden sivussa, joten brasilialaiselta Neymarilta odotetaan enemmän maaleja kuin alkukaudella.

– Neymar on pelannut erittäin hyvin alusta asti. En usko, että se muuttuu Messin poissaolon myötä. Hänellä ei ole ylimääräisiä paineita, Martino sanoi.

Neymar on toistaiseksi onnistunut neljä kertaa 11 La Liga -ottelussa.