Samalla kun Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelottilla on omat huolensa loukkaantumisten kanssa, niin pinnan alla kuohuu enemmänkin. Seuran kakkosjoukkueen valmentaja Alberto Toril sai viikolla lähteä tehtävästään, eikä ihan purematta niellyt potkuja pitkän rupeaman jälkeen.

Real Madrid B taistelee Segundan häntäpäässä ja tilanne ratkaistiin perinteiseen malliin. Vajaat kaksi vuotta tehtävässään ollut ja kaikkineen lähes kuusi vuotta Realin taustoissa toiminut 40-vuotias Toril sai lähteä. Hän itse näki ratkaisun hätäilynä ja totesi ettei saanut edes mahdollisuutta kääntää kurssia.

Toril kiitti kohteliaasti seuraa saamastaan mahdollisuudesta ensin pelaajana ja sitten valmentajana avoimessa kirjeessään, joka julkaistiin torstaina, mutta jatkoi kitkerämpään sävyyn.

– Lähden pää pystyssä kaikkeni antaneena, olen omistanut sieluni ja ruumiini tälle seuralle, mutta tuntien epäoikeudenmukaisuutta. Olen aina asettanut seuran omien tavoitteitteni edelle, mutta tällä kertaa seura ei ole ajatellut minua, Toril kirjoitti.

– Nämä olivat ensimmäiset vaikeudet kuuden kauden aikana ja luulin, että yhteinen kokemuksemme olisi ansainnut enemmän luottamusta ja uskoa heidän osaltaan. En pystynyt tekemään asioita kuten olisin halunnut ja tiedän, että vastuu joukkueen tilanteesta ei ole yksin minun

Kaunaa itse seuraa kohtaan ei Torilille kuitenkaan jäänyt.

– Lähdin kerran ja palasin tullakseni valmentajaksi ja olen viettänyt kuusi hienoa kautta täynnä menestystä. Uskon vakaasti ja olen myös vakuuttunut siitä, että palaan entistä vahvempana ja kokeneempana, eikä tämä ole kaukana tulevaisuudessa.