Cristiano Ronaldo tykitti tiistai-iltana Portugalin MM-lopputurnaukseen. Ruotsi kaatui jatkokarsintojen toisessa osaottelussa Ronaldon hattutempulla 3-2. Samalla Ronaldo nousi jakamaan Pauletan kanssa Portugalin maajoukkueessa tehtyjen maalien ennätystä. Molemmilla on kasassa 47 osumaa.

– Ennätykset ovat rikkomista varten. Se ei ollut prioriteettini, Ronaldo sanoi Publicolle.

– Tiesin, että Portugali tarvitsi minua. Minun ei tarvitse todistella mitään kenellekään. Yritän tehdä työni ja annan vastaukset kentällä. Joukkue ansaitsee onnittelut. Me kärsimme, mutta siten hyvät joukkueet voittavat.

Ennakkoon Portugalin ja Ruotsin kohtaamista hehkutettiin Ronaldon ja Zlatan Ibrahimovicin välisenä taisteluna. Ronaldo voitti keskinäisen maalikilpailun lukemin 4-2.

– En kilpaile Zlatania vastaan. Hän on fantastinen pelaaja ja Ruotsin suurin tähti, mutta en kilpaile häntä vastaan. Pelaan omalle joukkueelleni, Ronaldo sanoi TV4:lle.