FC Barcelonan ykkösmaalivahti Victor Valdés loukkasi pohkeensa Espanjan ja Etelä-Afrikan välisessä harjoitusottelussa ja joutuu huilaamaan Marcan mukaan seuraavan kuukauden. Espanjalaislehden mukaan Valdésin pohkeessa on repeämä.

Valdés loukkaantui vartti ennen loppua, jolloin hänet vaihdettiin Pepe Reinaan. Vaihto oli poikkeuksellisesti Espanjan seitsemäs. Fifan alaisissa ystävyysotteluissa sallitaan yleensä kuusi vaihtoa. Vaihdon myötä Espanja peluutti ottelussa kaikkia kolmea maalivahtiaan, sillä Real Madridin Iker Casillas aloitti pelin.

Valdés on tällä kaudella pelannut tuttuun tapaan kaikki Barcelonan ottelut. Tulevina viikkoina kakkosvahti José Manuel Pinto saanee näyttöpaikan tolppien välissä. Valdés ei jatka Barcelonassa kuluvan kauden jälkeen, joten lähiviikkojen tilanne antaa esimakua tulevasta kaudesta.