Espanyolissa pelaava Meksikon maajoukkuemies Héctor Moreno on ollut vahvasti siirtohuhujen kohteena. Häntä on viety vahvasti ennen kaikkea Englannin Valioliigan suuntaan jo tammikuussa siirtoikkunan auetessa.

Espanyolin on huhuttu myös olevan valmis luopumaan 25-vuotiaasta topparista käypää korvausta vastaan, mutta Moreno itse viittaa kintaalla kaikille siirtospekulaatioille.

– Ne ovat vain puhetta ja täysin erillinen asia. En anna niiden häiritä keskittymistäni pääasiaan, joka on Espanyol, enkä itse asiassa edes välitä, Moreno kertoi espanjalaismedialle keskiviikkona.

Moreno painotti, että seuran asioissa riittää pohdittavaa, kun ennen maajoukkuetaukoa pelatuista kahdeksasta ottelusta tilille kilahti vain neljä pistettä.

– Aloitimme hyvin ja nyt meillä on vähän vaikeuksia maalinedustalla. Samalla olemme antaneet vastustajille paikkoja, joissa [maalivahti] Kiko Casillalla on ollut aika vähän tehtävissä.

– Olemme tauon aikana tehneet töitä virheiden kitkemiseksi ja keskittyneet erikoistilanteisiin.

Eurooppaan vuonna 2008 saapunut Moreno pelasi kesään 2011 saakka AZ Alkmaarissa Hollannissa ennen siirtoaan Espanyoliin, jossa hänet valittiin jo tulokaskaudellaan vuoden pelaajaksi. Meksikolaisen nykyinen sopimus seuran kanssa ulottuu kesään 2016 saakka.