Espanja pelaa tiistaina harjoitusmaaottelun Etelä-Afrikkaa vastaan. Afrikan eteläkolkasta espanjalaisilla riittää muistoja, etenkin Andrés Iniestalla. Vuonna 2010 Iniesta ratkaisi Espanjalle maan historian ensimmäisen maailmanmestaruuden jatkoajalla.

– Jos sanotaan, että kaikki stadionit ovat pelaajalle samanlaisia, se ei ole totta. Se (tiistain ottelu) tulee olemaan erityinen hetki minulle, Iniesta sanoi Cuatrolle.

– Tämä stadion on erilainen. En malta odottaa, että pääsen kentälle ja koen sen hetken uudestaan.

– Aion ottaa valokuvia. Aion mennä sille kohdalle, josta tein maalin. Oli etuoikeus päästä tekemään se maali.

Maalinsa jälkeen Iniesta teki jotain vielä hienompaa.

Ikerin (Casillas) nostaman pokaalin lisäksi muistan parhaiten, kun otin paitani pois ja näytin Dani Jarquen viestin, Iniesta muisteli menehtyneelle ystävälleen tekemäänsä kunnianosoitusta, jolla hän ansaitsi Espanyolin kannattajien kenties ikuisen kunnioituksen.