Real Madrid menetti viikonlopun aikana sairastuvalle keskikentän pohjalta Sami Khediran ja Xabi Alonson. Alonson vamma on lievä, mutta Khedira on sivussa loppukauden. Loukkaantumisista huolimatta päävalmentaja Carlo Ancelotti ei aio vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Emme mieti kenenkään hankkimista. Meillä on ollut huonoa onnea, erityisesti Khediran kanssa. Xabi sai onneksi pelkän tällin. Mutta Khedira on hyvin tärkeä pelaaja, joka tuo tasapainoa kentälle. Ilman häntä meidän on löydettävä jokin ratkaisu, Ancelotti sanoi AS:lle.

– Meillä on muutamia vaihtoehtoja. Voimme täyttää hänen paikkansa joko samantyylisellä pelaajalla tai vaihtaa koko systeemiä. On vain pidettävä huoli, että pelaajat tuntevat olonsa hyväksi, oli systeemi mikä tahansa.

Ancelottilla on useita vaihtoehtoja keskikentän pohjalle: Asier Illarramendi, Luka Modric ja harjoituskaudella hyvin pelannut Casemiro. Lisäksi ainakin Sergio Ramos ja Pepe voivat pelata ankkurin roolissa.