Saksan maajoukkuetehtävissä polven risti- ja sivusiteen loukannut Real Madridin Sami Khedira operoitiin jo viikonloppuna ja kaikki meni leikkauksessa odotetusti. Nyt edessä on pitkä toipumis- ja kuntoutusjakso.

Realin verkkosivujen mukaan oikean polven operointi sujui hyvin ja suunnitelmien mukaan.

– Leikkaus tehtiin Hessinpark-klinikalla Augsburgissa ja sen teki tohtori Ulrich Boenisch Real Madridin lääkintähenkilökunnan jäsenten Jesús Olmon ja Francisco Moraten valvonnassa, seuran tiedote kertoi.

– Pelaaja jää nyt Augsburgiin seuraaviksi kolmeksi viikoksi ja noudattaa erityistä toipumissuunnitelmaa kuntouttaakseen rikkoutuneet polven siteet. Hän on Real Madridin lääkintähenkilöstön jatkuvassa valvonnassa.

Khediran toipuimisajaksi on arvioitu noin puoli vuotta eli Realin riveissä häntä tuskin enää tällä kaudella nähdään. Sen sijaan kuntoutuminen ensi kesän MM-lopputurnaukseen on mahdollisuuksien rajoissa.