Perjantain maaottelussa Italiaa vastaan Saksan paidassa loukkaantunut Real Madridin Sami Khedira kävi tarkemmissa tutkimuksissa polvensa kanssa ja tuomio magneettikuvauksen jälkeen oli tyly: Eturistiside ja toinen sivuside oikeassa polvessa ovat rikki ja edessä on vähintään puolen vuoden sairasloma.

Khedira on näin ollen mitä todennäköisimmin sivussa koko loppukauden ja myös ensi kesän MM-lopputurnaus jää luultavasti väliin.

– Sami joutuu leikkaukseen, mutta toiveena on että hän olisi MM-kisojen alkaessa jälleen pelikunnossa, Saksan maajoukkuelääkäri Hans-Wilhelm Müller-Wohlfart kuitenkin totesi kickerin mukaan.

Saksan päävalmentaja Joachim Löw oli todella pahoillaan Khediran loukkaantumisesta.

– Tämä on katkera takaisku Samille ja meille kaikille. Hän on kuitenkin taistelijaluonne ja persoonallisuus ja ajattelee aina positiivisesti. Se auttaa häntä ja sen myötä olen optimistinen sen suhteen, että hän on MM-lopputurnauksen alkaessa jälleen kunnossa.

– Toivotamme hänelle kaikkea hyvää ja toivomme, että leikkaus sujuu hyvin ja hän pääsee pian kuntouttamaan itseään.