Real Madridin megatähti Cristiano Ronaldo on myöntänyt ettei katsele kovin ylpeänä vanhoja valokuvia itsestään. ”CR7” toteaa suoraan ”useita virheitä” nuorempana. Ronaldo kertoi muistojaan ShortList-lehden haastattelussa.

Portugalilainen sanoo ihmettelevänsä itseään nuorena.

– Näen kuvia itsestäni kun olin 16 tai 17 ja kysyn itseltäni mitä oikein tein – hiusten leikkauksen tai värin takia. Kun olin Manchesterissa, minulla oli ”spagettitukka” – pitkä, jossa oli keltaisia laikkuja. Mitähän oikein ajattelin, Ronaldo ihmettelee.

Lisää ihmettelyn aihetta ainakin joillekin on antanut Ronaldon hiljaittain lanseeraama alusvaatemallisto, mutta tähän mies itse suhtautuu hyväntuulisesti hymyillen.

– Jokunen sanoi, että oikein hienoa, näytät hyvältä. [Gareth] Bale oli paikalla ja totesi ”jep, näyttää hyvältä”. Hän on fantastinen kaveri, Ronaldo muisteli joukkuekavereittensa reaktioita hymyillen.

Hymy kuitenkin hyytyy nopeasti kun puhe kääntyy FIFA:n puheenjohtaja Sepp Blatteriin, joka on selkeästi Ronaldon papereissa tällä hetkellä persona non grata.

– En halua puhua Blatterista – se episodi on päättynyt, CR7 kuittasi ShortListille.