Real Madridin toppari Pepe on sitä mieltä, että hänen maanmiestään Cristiano Ronaldoa on kohdeltu epäreilusti Fifan Ballon d’Or -äänestyksissä.

28-vuotias Ronaldo voitti Kultaisen Pallon vuonna 2008. Kolmen parhaan joukkoon hänet on valittu vuosina 2007, 2009, 2011 ja 2012. Pepen mukaan Ronaldo olisi pitänyt nostaa useammin korkeimmalle korokkeelle.

– Tiedämme jo tilastojen perusteella, ettei se ole normaalia, että hän on voittanut Ballon d’Orin vain kerran oltuaan gaalassa seitsemän tai kahdeksan kertaa.

– Se vain osoittaa, että jalkapallossa tapahtuu outoja asioita. Ronaldon kohtelu ei ole ollut reilua. (Fifan presidentin Sepp) Blatterin kommentit ovat avanneet monien silmät.

Pepen mukaan Ronaldo on tällä hetkellä niin paljon parempi kuin muut, ettei häntä voi verrata kehenkään. Ei edes FC Barcelonan Lionel Messiin.

– Cristianon teot eivät ole vertailukelpoisia (muiden kanssa). Hänen tilastonsa ovat uskomattomia ja hän on planeetan paras pelaaja. Kuten sanoin, häntä ei voi verrata kehenkään muuhun juuri nyt.