Barcelonaa jo kesästä 2008 saakka edustanut ja sitä ennen kuusi kautta Sevillassa pelannut brasilialaispuolustaja Dani Alves ei ole 11 vuodessa ”espanjalaistunut” niin paljon, että suunnittelisi uransa päättämistä Pyreneiden niemimaalla.

Dani Alves oli vasta 19-vuotias siirtyessään Sevillaan, mutta ehti sitä ennen edustaa kotikaupunkinsa seuraa Bahiaa. Bahia on myös seura, jossa laitapuolustaja aikoo päättää uransa. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2015 saakka ja jatkoa saattaa hyvin olla luvassa.

Ei kuitenkaan ihan loppuun saakka, sillä Dani Alves kertoi Sportin haastattelussa ettei näe Barcelonaa uransa päätepisteenä.

– En aio jättää kenttiä Barcelonassa, koska haluan päättää urani siellä missä sen aloitinkin: Bahiassa, puolustaja sanoi.

– Olisi tekopyhää ehdottaa uran päättämistä täällä, koska se ei ole todellinen vaihtoehto. Bahia on se seura jossa tein läpimurtoni. Haluan pelata täällä vielä monta vuotta, mutta en päätä uraani täällä.