Atlético Madridin hyökkääjä Diego Costa ei pysty pelaamaan Espanjan tulevissa maaotteluissa Päiväntasaajan Guineaa ja Etelä-Afrikkaa vastaan. Costalla on reisivamma, jonka myötä hän jää sivuun. Costan paikan joukkueessa ottaa Juventuksen Fernando Llorente. Espanjan jalkapalloliitto tiedotti muutoksista Twitter-tilillään.

Costa pelasi viikonloppuna lähes täydet minuutit Villarrealia vastaan. Tuolloin ei vaikuttanut siltä, että hyökkääjä olisi loukkaantunut. Atléticon tiedotteen mukaan Costalla on nyt edessään lepoa ja fysioterapiaa.

Costan edustusoikeudesta on käyty kovaäänistä kiistaa Espanjan ja Brasilian välillä. Costa on syntynyt Brasiliassa, mutta hän halusi siirtyä edustamaan Espanjan maajoukkuetta. Tulevien harjoitusmaaotteluiden piti toimia Costan debyyttinä, mutta nyt ensiesiintyminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen.