Kokenut argentiinalainen pelintekijä Juan Roman Riquelme on sitä mieltä, että FC Barcelona ei tarvitse valmentajaa. Riquelme perustaa väitteensä viime kauden mestaruuteen, jonka Barcelona voitti, vaikka silloinen päävalmentaja Tito Vilanova oli suuren osan kaudesta sairaalassa.

– Barcelona pelaa aivan yhtä hyvin ilman valmentajaa. Viime kaudella valmentaja oli poissa muutaman kuukauden, ja he varmistivat mestaruuden viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä, Riquelme sanoi tv-ohjelma Despertatessa.

– Barca kohtaa suuren muutoksen, kun Xavi, (Lionel) Messi, (Andrés) Iniesta, (Carles) Puyol, (Sergio) Busquets ja (Gerard) Piqué lopettavat, mutta ryhmä joka jää, voi pelata ilman valmentajaa.

35-vuotias Riquelme pelasi Barcelonassa vuosina 2002-2005. Nykyisin Riquelme edustaa argentiinalaista Boca Juniorsia.