Málagan alkukausi on ollut varsin epätasainen ja ennen maajoukkuetaukoa joukkue kävi Granadan vieraana kuittaamassa tappion maalein 1-3. Peli kulkee ajoittain näyttävästikin, mutta virheet kostautuvat kuten kävi myös Granadaa vastaan.

Tässä onkin yksi edessä olevien kahden viikon teemoista Málalagassa.

– Meidän täytyy käyttää nämä kaksi viikkoa virheiden korjaamiseen. Päät pitää vain nostaa pystyyn ja jatkaa kovaa työntekoa, Málagan ainoan osuman Granadassa viimeistellyt Juanmi sanoi seuran verkkosivuilla.

Myös maalivahti Willy Caballero harmitteli takaiskuihin johtaneita virheitä.

– Emme voi antaa otteemme herpaantua ja tulla yllätetyksi. Edessä olevalla tauolla pitää ottaa aikaa ja käydä näitä virheitä läpi. Kaikki me teemme virheitä, mutta meidän pitää olla joukkue, Caballero painotti.

Kumpikin pelaaja korosti vielä Granada-ottelun osalta vastustajan 2-1-maalin merkitystä pian tasoituksen jälkeen ja saman otti esille myös päävalmentaja Bernd Schuster.

– Kuten monessa aiemmassa ottelussa, hallitsimme peliä ja meillä oli yliote vastustajasta. Sitten tuli yksi nukahdus ja itseluottamuksemme mureni toisen takaiskun jälkeen. Reagoimme oikein Granadan ensimmäiseen maaliin, mutta toinen koski meihin pahasti, Schuster myönsi.