Atlético Madrid menetti toista kertaa kaudella pisteitä, kun joukkue päätyi 1-1-tasapeliin Villarrealin vieraana. Molemmat joukkueet tekivät yhden oman maalin. Tasapelistä huolimatta Atléticon Tiago oli ottelun jälkeen tyytyväinen.

– Se oli hankala ottelu. Me saimme taas yhden pisteen, ja taistelemme mestaruudesta, Tiago sanoi.

Vierasjoukkue sai peliin hyvän alun. Vain reilu minuutti oli takana, kun Villarrealin Mario Gaspar toimitti pallon omaan maaliin.

Kotijoukkue ryhdistäytyi ja nousi takaisin otteluun. Taistelu palkittiin 79. minuutilla, jolloin Juanfran suti epäonnisesti pallon toisessa päässä omaan rysään.

– Taistelime aikaisesta takaiskumaalista huolimatta. He aloittivat hyvin. Me teimme virheen ja maksoimme siitä. Jos olisi pelattu viisi minuuttia pidempään, olisimme voineet voittaa, ottelun ensimmäisen oman maalin tehnyt Gaspar sanoi pelin jälkeen.

Tasapeli tarkoittaa sitä, että FC Barcelonalla on mahdollisuus kasvattaa kärjessä johtoa kolmeen pisteeseen, mikäli se voittaa myöhäisillan ottelussa Real Betisin. Real Madrid on 13 kierroksen jälkeen kolmen pisteen päässä kakkospaikalla olevasta Atléticosta.

La Liga sunnuntaina

Espanyol – Sevilla 1-3 (1-2)
0-1 Federico Fazio (3.)
0-2 Vitolo (10.)
1-2 Sergio García (24.)
1-3 Carlos Bacca (59.)

Valencia – Real Valladolid 2-2 (1-1)
0-1 Javi Guerra (9.)
1-1 Dorlan Pabón (29.)
1-2 Gilberto García (50.)
2-2 Sofiane Feghouli (76.)

Villarreal – Atlético Madrid 1-1 (0-1)
0-1 Mario Gaspar om. (2.)
1-1 Juanfran om. (79.)

Real Betis – FC Barcelona klo 22