Real Sociedadin päävalmentaja Jagoba Arrasate sanoi ennen ottelua, ettei Real Madridin hyökkäyskalustoa voi pysäyttää. Oikeassa oli. Real Madrid latoi ensimmäisellä puoliajalla neljä osumaa ja voitti ottelun maalein 5-1. Cristiano Ronaldo johti näytöstä hattutempulla.

Sociedad sai varoituksen kotijoukkueen hyökkäysvoimasta jo kahdeksan minuutin kohdalla, kun Ronaldon kaukolaukaus putosi ylärimaan. Kolme minuuttia myöhemmin maalipuut eivät olleet enää tiellä. Karim Benzema nosti linjan taakse, ja Ronaldo laukoi pienestä kulmasta isännät johtoon.

18. minuutilla sama duo toimi toisinpäin. Ronaldo jakoi Benzemalle, joka laukoi suoraan syötöstä lukemat 2-0:aan.

Muutamaa minuuttia myöhemmin oli taas Ronaldon vuoro. Sociedadin Markel Bergara yritti blokata portugalilaisen laukauksen. Peliväline osui Bergaran käteen, ja erotuomari Juan Martínez Munuera vihelsi pallon kyseenalaisesti pilkulle. Tilanteessa rikottu Ronaldo latasi illan toisen maalinsa.

Keskikentän Sami khedira kruunasi Real Madridin käytännössä täydellisen ensimmäisen puoliskon reilun puolen tunnin jälkeen. Daniel Carvajal ja Gareth Bale petasivat Khediralle paikan, jonka saksalainen myös käytti.

Aivan puoliajan lopussa Ronaldo ja Bale pääsivät vuorotellen puskemaan hyvästä paikasta, mutta lisämaaleja ei syntynyt.

Toisella puoliajalla peli rauhottui. Kotijoukkue nosti jalkaa kaasulta, ja Sociedad pääsi paremmin peliin mukaan. Tunnin kohdalla Carlos Velan erinomainen syöttö Madrid-puolustuksen väliin tavoitti Antoine Griezmannin, joka nosti ensimmäisellä kosketuksellaan pallon yli Diego Lópezin.

Sama kaksikko toimi kymmenisen minuuttia myöhemmin. Jälleen Vela petasi paikan, mutta tällä kertaa Griezmannin jatko painui ohi Madridin maalin.

Vartti ennen täyttä aikaa Ronaldo viimeisteli illan kolmannen maalinsa vapaapotkusta. Täysosuma oli Ronaldolle jo kauden 16:s La Ligassa.

Ronaldo tarjosi vielä pari minuuttia ennen loppua vaihdosta sisään tulleelle Álvaro Moratalle erinomaisen paikan, mutta nuorukaisen ohjaus parista metristä karkasi ohi tyhjän maalin.