Atlético Madrid varmisti komeasti paikkansa Mestarien liigan jatkopeleissä jo lohkovaiheen neljännessä ottelussa kaatamalla Austria Wienin kotonaan keskiviikkona. Takana on erinomainen alkukausi ja nälkä kasvaa ”Atleti”-leirissä koko ajan.

Keskiviikon ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Raúl García jopa hiukan arvosteli joukkueensa esitystä huolimatta 4-0-voitosta.

– Emme lähteneet otteluun samalla intensiteetillä kuin Itävallassa. Päästäksemme peliin mukaan jouduimme hiukan taistelemaan, mutta tämä joukkue toisaalta taistelee aina, Raúl sanoi Atléticon verkkosivuilla.

Keskikenttämiehen yhteistyö Diego Costan kanssa sujuu mainiosti ja kärkimies on Raulin mukaan todella nälkäinen maalien suhteen. Keskiviikkona Diego Costa sinetöi loppunumerot 4-0 82. minuutilla.

– Hänellä on suunnaton kunnianhimo, hän haluaa aina tehdä maaleja ja kun se ei onnistu, hän suuttuu. Se on kuitenkin vain hyvä, joukkue tarvitsee sitä ja toivottavasti hän vain jatkaa maalintekoa.

Raúl García korosti myös sitä, että Atléticon joukkuehenki on tällä hetkellä todella korkealla ja sitä myötä myös itseluottamus – ja päinvastoin.

– Tämä paita päällä täytyy joka kerta mennä kentälle voitto mielessä. Voin vakuuttaa että jatkopaikasta huolimatta teemme kaikkemme voittaaksemme [loput lohkovaiheen ottelut]. Vaikka minut valittiin kentän parhaaksi, tärkeää on se että joukkue voitti, että pelasimme hyvin ja olemme jatkossa.