Atlético Madrid ei jättänyt jossittelulle sijaa, kun se isännöi Austria Wieniä Mestarien liigan ottelussa. Atlético murskasi vieraansa neljän eri maalintekijän voimin 4-0. Samalla varmistui paikka 16 parhaan joukossa.

Toppari Miranda aloitti maalinteon 11. minuutilla. Pallo pomppi kulmapotkun jälkeen vieraiden maalilla, ja Miranda suti pelivälineen verkkoon.

25 minuutin kohdalla tuli lisää. Hyvän ottelun jälleen kerran pelannut Diego Costa irtosi vartijaltaan oikealta laidalta. Tarkka keskitys löysi Raul Garcían, jonka pusku painui ohi maalivahti Heinz Lindnerin.

Atlético kruunasi ensimmäisen puoliskon näytöksensä juuri ennen taukoa. Juanfran keskitti, Adrianin laukaus jäi vaisuksi, mutta Lindner joutui torjumaan eteensä. Ensimmäisenä paluupalloon ehtinyt Filipe Luís puttasi lukemat 3-0:aan.

Costan ilta sai pienen tahran, kun espanjalaistunut brasilialainen epäonnistui rangaistuspotkussa vartti ennen täyttä aikaa. Muutamaa minuuttia myöhemmin García tarjoili uuden paikan, josta Costa ei erehtynyt.

Atlético varmisti voitolla jatkopaikan ja lohkovoiton. Neljästä ottelusta joukkue on kerännyt täydet 12 pistettä. Zenitillä pisteitä on viisi, FC Portolla neljä.