Real Sociedad avasi pistetilinsä Mestarien liigassa tasaamalla pisteet Manchester Unitedin kanssa maalein 0-0. Baskijoukkue avasi samalla pistetilinsä turnauksessa.

Ottelun alkoi odotetunlaisesti. United piti palloa ja Sociedad keskittyi puolustamaan. Ensimmäinen maalipaikka nähtiin 10. minuutilla, kun Wayne Rooney jatkoi Patrice Evran syötön kantapäällään Shinji Kagawalle. Japanilaisen laukaus meni kuitenkin reilusti ohi maalin.

Kagawan yritystä seurasi vaisu vaihe, joka kesti yli 20 minuuttia. Tuon ajan pallo pyöri lähinnä keskialueella maalipaikkojen ollessa vähissä. 37. minuutilla Kagawa haki syötöllään Javier Hernándezia, mutta Realin puolustajista Iñigo Martínez liukui viime hetkellä väliin. Sociedad sai vielä ennen ensimmäisen puoliajan loppua paikan johtomaaliin. Alberto De La Bellan laukaus kuitenkin painui David de Gean vartioiman maalin ohitse.

Toisen puoliajan alussa United suoritti ensimmäisen vaihtonsa. Rooney jätti kentän Robin van Persien astuessa englantilaisen paikalle. Hollantilaistähden ei tarvinnut pitkään odottaa ensimmäistä maalipaikkaansa. 65. minuutilla Ashley Young syötti takatolpalle van Persielle, jonka laukaus ei edennyt kuitenkaan tolppaa lähemmäksi.

20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Young kaatui helpohkosti Sociedadin rangaistusalueen sisällä. Tilanteesta tuomittiin Unitedille rangaistuspotku, jota van Persie asettui ampumaan. Real-vahti Claudio Bravo aavisti oikein hollantilaisen laukauksen, joka kolahti tolppaan. 89. minuutilla United joutui vajaamiehiseksi, kun Marouane Fellaini ajettiin ulos toisen keltaisen kortin jälkeen. Kotijoukkue ei pystynyt hyödyntämään miesylivoimaa, joten lopputulos kirjattiin 0-0.

Neljän kierroksen jälkeen United jatkaa kahdeksalla pisteellään A-lohkon kärjessä. Toiselta sijalta löytyy Sami Hyypiän valmentama Bayer Leverkusen, joka on pisteen englantilaisia perässä. Kolmannella sijalla majaileva Shakhtar Donetsk on viidessä pisteessä. Lohkon hännillä jatkaa edelleen Real Sociedad, jolla on kasassa yksi piste.